Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Kåråsen Gård samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Kontaktinformasjon: Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på:

post@karasengard.no

Mobil +47 919 13 586

Dersom du mener at Kåråsen Gård har behandlet dine personopplysninger i strid med personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

Kontaktskjema

Fra kontaktskjemaet lagrer vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Kontaktinformasjonen brukes i forbindelse med din forespørsel.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Google Analytics

Når du besøker aarstaddesign.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics. Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere.
Nettstedet har også linket til Google Analytics slik at informasjonen som lagres kan brukes til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.
Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse ved å justere innhold og design på nettstedet etter datasamling analysen gir.
Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.